sunnuntai 19. elokuuta 2012

We said goodbye in the pouring rain

Moikka!

Noniin, nyt mä vihdoinkin sain itteeni niskasta kiinni ja pääsin tännekin päin postailemaan :) Eli nyt tää blogi heräilee taas unholasta, nyt on jenkit nähty, koettu ja sen sellaista ja viimein saanut aloitettuu täydellisesti uuden elämän suomessa.

Jenkkejen jälkeen asuin kuukauden äitin nurkissa ja sitte muutinki omaan kämppään josta nää pari kuvaa onkin. Ite tykkään! Tost kämpästä puuttuu viel sohva ja taulut ei oo oikeilla paikoillaan viel, mut kyllä neki siitä kohta laitetaan.

Ei oo kauheesti tapahtunut mut samalla on tapahtunut ihan kauheesti jenkkien jälkee. Suurinosa mun ajasta on menny ystävien ja perheen kanssa, tutustuen uusiin ihmisii ja parit festarit kierretty. Taino SUMMER UP ja Karkkilan säälittävä Sulattofestivaali, jonne ei paljoo ihmisii kyl tullu vaikka siel oliki TPH ja Raappana hah. Kouluki alko viikko sitte ja mä oon nii valmis jo tohon lukioon et ei oo totta :D Voisinkin ens viikolla mennä juttelee opolle et oisko mahdollista saada viel ammattipakettii.. Saa nähä :)

Mut joo, tää blogi on kuitenki elossa taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti